Meubels monteren deventer

Meubels monteren Deventer

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele klusjesdienst in Deventer en omstreken voor het monteren van uw meubels? Zoek dan niet verder dan 123Klusdienst! Onze ervaren klusjesmannen staan klaar om u te helpen bij het monteren van al uw meubels, van kleine bijzettafels tot grote boekenkasten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw meubels op de juiste manier te monteren, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Maar we snappen ook dat u hier misschien niet zelf de tijd of mogelijkheid toe hebt. Daarom komen onze klusjesmannen graag langs om uw meubels te monteren in Deventer.

IKEA kasten of andere meubels?

Bij 123Klusdienst werken wij snel en efficiënt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van ons werk. Onze klusjesmannen hebben de kennis en het gereedschap om elke klus tot een goed einde te brengen. Zij zijn altijd vriendelijk, professioneel en gaan netjes te werk met uw meubels monteren Deventer. Of het nu gaat om groot IKEA meubilair of kleinere klusjes, wij staan voor u klaar. U kunt erop vertrouwen dat uw meubels in goede handen zijn bij 123Klusdienst.

123klusdienst Meubels monteren Deventer
123klusdienst Meubels monteren Deventer

Over 123Klusdienst

123Klusdienst is ontstaan vanuit 123Wonen Vastgoedbeheer: een landelijke vastgoedbeheerder van huurwoningen van zowel particulieren als beleggers. Steeds vaker kwamen wij klusbedrijven tegen die exorbitant hoge bedragen rekenden, afspraken niet nakwamen of überhaupt geen tijd hadden. De combinatie met onze ruime ervaring op het gebied van onderhoud en storingen van alle soorten woningen, leidde tot het starten van onze eigen klusdienst: 123Klusdienst. Niet alleen voor onze eigen klanten, maar ook voor u! Meubels monteren Deventer? Kies voor 123Klusdienst!

Offerte voor meubels monteren Deventer

123Klusdienst biedt een uitstekende service aan onze klanten en stelt hun tevredenheid altijd voorop. Of u nu hulp nodig heeft bij het monteren van nieuwe meubels, of bij een ander klusje, wij staan voor uw klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte voor uw meubels monteren Deventer. Vul gerust ons offerteformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

1. Meld uw klus!

Meld de klus aan via het formulier, en omschrijf duidelijk het probleem of de gewenste klus en/of upload foto’s.

2. Ontvang een prijsindicatie en tijdsplanning

Binnen 2 werkdagen ontvangt u een indicatie van de kosten en op welke termijn we voor u aan de slag kunnen.

3. Uw klus naar tevredenheid uitgevoerd

Uw klus wordt volgens afspraak uitgevoerd. Wij gaan voor 100% tevreden klanten!

Meld uw Klus

Neem vandaag nog contact op!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 300 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.