Meubels monteren Almelo

IKEA of designer? Wij fixen het!

Meubels monteren Almelo

Bent u net verhuisd naar Almelo en heeft u hulp nodig bij het monteren van uw meubels? Of heeft u onlangs nieuwe meubels aangeschaft die nog in elkaar gezet moeten worden? Dan bent u bij 123Klusdienst aan het juiste adres! Onze professionele klusjesmannen hebben veel ervaring in het uitvoeren van klussen, waaronder allerlei soorten meubels monteren Almelo en omstreken. Van bedden en kasten tot bureaus en stoelen. Wij gaan efficiënt en nauwkeurig aan het werk, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Meubels monteren Almelo – Onze werkwijze

Bij 123Klusdienst werken wij snel en efficiënt, zodat uw meubels binnen de kortste keren klaar zijn voor gebruik. Wanneer u een offerteaanvraag doet voor uw meubels monteren Almelo, geven wij u binnen 2 werkdagen een prijsindicatie en een planning. Zodra u akkoord gaat komen onze klusjesmannen zo snel mogelijk langs om uw meubels in elkaar te zetten.  Wij beschikken over het juiste gereedschap en de benodigde kennis om elke klus tot een succesvol einde te brengen.

123klusdienst Meubels monteren Almelo
123klusdienst Meubels monteren Almelo

Altijd de beste service

Meubels monteren Almelo? Bijvoorbeeld uw nieuwe kast of IKEA bed? Bij 123Klusdienst bent u verzekerd van de beste service. Onze klusjesmannen zijn vriendelijk en betrouwbaar, en gaan altijd netjes te werk. Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te stellen, en daarom staan wij garant voor een uitstekende service en kwaliteit. We maken heldere afspraken over uw meubels monteren Almelo. Bij ons geen verrassingen achteraf! 

Offerte voor meubels monteren Almelo

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We geven u graag een indicatie van de kosten en planning voor het in elkaar zetten van uw meubels in Almelo en omstreken. 123Klusdienst streeft ernaar u zo snel mogelijk te informeren, en kan bij spoedklussen extra snel optreden. Wij gaan altijd voor 100% tevredenheid!

1. Meld uw klus!

Meld de klus aan via het formulier, en omschrijf duidelijk het probleem of de gewenste klus en/of upload foto’s.

2. Ontvang een prijsindicatie en tijdsplanning

Binnen 2 werkdagen ontvangt u een indicatie van de kosten en op welke termijn we voor u aan de slag kunnen.

3. Uw klus naar tevredenheid uitgevoerd

Uw klus wordt volgens afspraak uitgevoerd. Wij gaan voor 100% tevreden klanten!

Meld uw Klus

Neem vandaag nog contact op!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 300 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.