Kraan vervangen

Professionele service door 123Klusdienst

Kraan vervangen

Een lekkende kraan of een kraan die niet goed meer werkt kan erg vervelend zijn. Gelukkig is het vervangen van een kraan een relatief eenvoudige klus. Met de professionele hulp van 123Klusdienst is uw kraan snel en vakkundig vervangen. Onze loodgieters hebben ruime ervaring met het vervangen van allerlei soorten kranen, van keuken- tot wastafelkranen. We kunnen u helpen bij het uitzoeken van een nieuwe kraan die past bij uw wensen en budget, en deze vakkundig installeren. Of u nu een klassieke kraan met twee draaiknoppen wilt of juist een moderne kraan, wij helpen u snel en vakkundig!

Waarom uw kraan vervangen?

Er zijn verschillende redenen waarom uw kraan vervangen een goed idee kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lekkage: Een lekkende kraan kan zorgen voor verspilling van water en een hogere waterrekening.
  • Slechte werking: Als uw kraan niet goed meer werkt kan dat erg frustrerend zijn, bijvoorbeeld als de kraan niet goed open of dicht wil.
  • Verouderd model: Als uw kraan verouderd is kan het verstandig zijn om deze te vervangen, bijvoorbeeld omdat het niet meer past bij uw interieur of omdat u een meer moderne uitstraling wilt.
kraan vervangen

Kraan vervangen: een professionele klus

Het vervangen van een kraan lijkt op het eerste gezicht misschien een eenvoudige klus, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de juiste kraan te kiezen die past bij uw situatie en om ervoor te zorgen dat de kraan op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Een professionele loodgieter van 123Klusdienst kan u hierbij helpen en ervoor zorgen dat uw nieuwe kraan op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Zo kunt u lang blijven genieten van uw nieuwe kraan, zonder dat deze gaat lekken of andere problemen vertoont.

Kraan vervangen door 123Klusdienst

123Klusdienst heeft jarenlange ervaring met het vervangen van kranen. Onze professionele loodgieters hebben de kennis en expertise om uw oude kraan snel en vakkundig te vervangen door een nieuwe kraan die past bij uw situatie en wensen. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en bieden u garantie op onze werkzaamheden. Of het nu gaat om een kraan in de badkamer, wc, keuken of andere plek, 123Klusdienst helpt u snel!

kraan plaatsen

Quooker kraan installeren

Een speciaal type kraan dat steeds populairder wordt, is de Quooker kraan. Dit is een kraan die naast warm en koud water ook kokend water kan leveren, waardoor het een handige toevoeging is aan de keuken. Het gebruik van een Quooker kraan kan tijd en energie besparen, omdat u niet langer water hoeft te koken voor bijvoorbeeld thee, koffie of soep. Wilt u uw kraan vervangen door een Quooker kraan? Ook dan kan 123Klusdienst u helpen. We geven u advies over de mogelijkheden en zorgen voor snelle en deskundige installatie.

Vrijblijvend advies en offerte

Wilt u graag vrijblijvend advies over het vervangen van uw kraan of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele loodgieters staan voor u klaar om u te helpen bij uw kraan vervangen.

1. Meld uw klus!

Meld de klus aan via het formulier, en omschrijf duidelijk het probleem of de gewenste klus en/of upload foto’s.

2. Ontvang een prijsindicatie en tijdsplanning

Binnen 2 werkdagen ontvangt u een indicatie van de kosten en op welke termijn we voor u aan de slag kunnen.

3. Uw klus naar tevredenheid uitgevoerd

Uw klus wordt volgens afspraak uitgevoerd. Wij gaan voor 100% tevreden klanten!

Meld uw Klus

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 300 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.