Kortsluiting opsporen

Kortsluiting opsporen

Kortsluiting kan in ieder huishouden voorkomen en is erg vervelend. Een kortsluiting kan bijvoorbeeld ontstaan door een defect apparaat, slechte bedrading, of overbelasting van het stroomnetwerk. Het kan voor gevaarlijke situaties zorgen en daarom is het belangrijk om kortsluiting zo snel mogelijk op te sporen en op te lossen. Om er zeker van te zijn dat dit veilig gebeurt, kunt u het beste een professionele elektricien inschakelen. De ervaren elektriciens van 123Klusdienst komen graag bij u langs. Wij kunnen snel de kortsluiting opsporen en het probleem verhelpen!

Oorzaken van kortsluiting

Kortsluiting kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn een defect apparaat, een beschadigde kabel, slechte bedrading, overbelasting van het stroomnetwerk of problemen met de groepenkast. Een defect apparaat kan bijvoorbeeld leiden tot oververhitting of kortsluiting. Hetzelfde geldt voor beschadigde kabels of slechte bedrading. Ook overbelasting van het stroomnetwerk kan ook leiden tot kortsluiting. Dit kan gebeuren wanneer er te veel apparaten op één groep zijn aangesloten.

Kortsluiting opsporen

Kortsluiting opsporen? 123Klusdienst!

Als u last heeft van kortsluiting, is het belangrijk om snel te handelen en het probleem te laten oplossen. Een professionele elektricien, zoals 123Klusdienst, kan u helpen bij het opsporen van de kortsluiting en het oplossen van het probleem. Onze elektriciens beschikken over de nodige kennis en ervaring om de oorzaak van de kortsluiting te achterhalen en veilig te verhelpen. Een veelgebruikte methode om kortsluiting op te sporen is door het stapsgewijs uitschakelen van de verschillende groepen in uw groepenkast. Op deze manier kan worden vastgesteld welke groep de kortsluiting veroorzaakt.

Voorkomen van kortsluiting

Het voorkomen van kortsluiting is belangrijk om gevaarlijke situaties te voorkomen. Een aantal tips om kortsluiting te voorkomen zijn:

 • Laat uw elektrische installatie regelmatig controleren door een professionele elektricien
 • Gebruik alleen gecertificeerde apparaten en materialen
 • Sluit geen te grote stekkerdozen aan
 • Gebruik geen beschadigde kabels of stekkers
 • Zorg voor een goede belastingverdeling van de groepen in uw groepenkast

over 123Klusdienst

Bij 123Klusdienst doen we altijd een stapje extra voor onze klanten. Onze elektriciens hebben écht verstand van zaken, en kunnen u goed helpen bij de kortsluiting opsporen. We bieden altijd een heldere offerte aan voor onze diensten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee we snel de kortsluiting kunnen opsporen. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op om het probleem zo efficiënt mogelijk te verhelpen. Wij gaan altijd voor 100% tevreden klanten!

Kortsluiting opsporen: offerte aanvragen

Heeft u last van een kortsluiting of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel en deskundig op te lossen! U kunt uw klus direct aanmelden via ons offerteformulier. Wij geven u binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte voor uw kortsluiting opsporen.

Kortsluiting verhelpen

1. Meld uw klus!

Meld de klus aan via het formulier, en omschrijf duidelijk het probleem of de gewenste klus en/of upload foto’s.

2. Ontvang een prijsindicatie en tijdsplanning

Binnen 2 werkdagen ontvangt u een indicatie van de kosten en op welke termijn we voor u aan de slag kunnen.

3. Uw klus naar tevredenheid uitgevoerd

Uw klus wordt volgens afspraak uitgevoerd. Wij gaan voor 100% tevreden klanten!

Meld uw Klus

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 300 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  CONTACT

  123Klusdienst, onderdeel van 123Wonen Vastgoedbeheer B.V.
  Twekkeler Es 42
  7547 SM Enschede

  Telefoon: 088 – 700 99 09
  E-mail: contact@123klusdienst.nl

  KVK nummer: 67067247
  BTW nummer: NL856816450B01

  SNEL.

  EERLIJK.

  VAKMANSCHAP.