Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen

Bent u op zoek naar een specialist voor het vervangen van groepenkasten? Bij 123Klusdienst bent u aan het juiste adres! Onze ervaren elektriciens staan klaar om u te helpen bij het vervangen van uw oude groepenkast door een veilige en efficiënte nieuwe kast. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervangen en installeren van groepenkasten. Op deze pagina vindt u meer informatie over het een groepenkast vervangen en onze dienstverlening.

Wat is een groepenkast? 

Een groepenkast is een verdeelpunt waar de stroomtoevoer in uw huis binnenkomt en verdeeld wordt over verschillende groepen. Elke groep is beveiligd door een zekering of een automaat. Bij overbelasting of kortsluiting wordt de stroomtoevoer naar die groep automatisch onderbroken om brand en elektrische schokken te voorkomen.

Groepenkast vervangen

Waarom uw groepenkast vervangen?

Het vervangen van uw groepenkast kan nodig zijn als uw huidige groepenkast niet meer voldoet aan de eisen van uw elektrische installatie. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u uw woning heeft uitgebreid met nieuwe elektrische apparaten, zoals een inductiekookplaat, zonnepanelen of een laadpaal voor uw elektrische auto. Ook kan het nodig zijn om uw groepenkast te vervangen als uw huidige groepenkast verouderd is en niet meer veilig genoeg is.

3 Fase groepenkast

Een 3 fase groepenkast is nodig als u apparaten gebruikt die krachtstroom nodig hebben, zoals zonnepanelen. Daarnaast zijn apparaten die krachtstroom gebruiken, voorzien van perilex-stopcontacten die geplaatst moeten worden op de plek waar u deze apparatuur gaat aansluiten. Het is belangrijk om te weten of u een 2 of 3 fase aansluiting nodig heeft voordat u op vervanging overgaat. In veel gevallen is een 3 fase groepenkast een goede optie, omdat u hierdoor het maximale vermogen kunt benutten bij bijvoorbeeld het laten aanleggen van nieuwe keukenapparatuur. Bij 123Klusdienst kunnen we uw oude meterkast binnen de kortste keren aanpassen of uw groepenkast vervangen, zelfs als deze sterk verouderd is.

1. Meld uw klus!

Meld de klus aan via het formulier, en omschrijf duidelijk het probleem of de gewenste klus en/of upload foto’s.

2. Ontvang een prijsindicatie en tijdsplanning

Binnen 2 werkdagen ontvangt u een indicatie van de kosten en op welke termijn we voor u aan de slag kunnen.

3. Uw klus naar tevredenheid uitgevoerd

Uw klus wordt volgens afspraak uitgevoerd. Wij gaan voor 100% tevreden klanten!

Groepenkast meterkast

Offerte groepenkast vervangen 

Het vervangen van een groepenkast is maatwerk, en daarom kunnen de prijzen variëren. Bij 123Klusdienst werken we met een all-in prijs, inclusief het aanleggen van de benodigde groepen, het installeren van de nieuwe groepenkast en het afvoeren van de oude groepenkast. Wanneer u uw klus meldt via ons formulier geven wij u zo snel mogelijk een planning van de klus en een overzicht van de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. 

Contact: groepenkast vervangen

Wilt u meer weten over het vervangen van uw groepenkast of over 123Klusdienst? Neem dan gerust contact met ons op. Vul ons offerteformulier in, en u ontvangt binnen 2 werkdagen een indicatie van de kosten en tijdsplanning.

Meld uw Klus

Offerte voor groepenkast vervangen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 300 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.