CV-Ketel vervangen

Professionele service door 123Klusdienst

CV-Ketel vervangen

Een cv-ketel heeft een gemiddelde levensduur van zo’n 12 tot 15 jaar. Het kan dus zijn dat u op een gegeven moment uw oude cv-ketel moet vervangen. Bent u op zoek naar een professionele monteur voor uw cv-ketel vervangen? De vakmannen van 123Klusdienst staan voor u klaar. Wij bieden u advies op maat via onze vrijblijvende offerte. Vraag deze direct aan, of neem contact op voor meer informatie over uw CV-ketel vervangen!

De juiste capaciteit bepalen

Bij het vervangen van een cv-ketel is het belangrijk om te kijken naar de juiste capaciteit. Een te kleine cv-ketel zal namelijk niet voldoende warmte kunnen leveren, terwijl een te grote cv-ketel zorgt voor onnodig hoge kosten. Weet u niet zeker welke capaciteit u nodig hebt? 123Klusdienst helpt u graag het bepalen van de juiste capaciteit voor uw cv-ketel. U wordt altijd geholpen door een ervaren en deskundige monteur, die veilig en snel te werk gaat. 

Cv-ketel vervangen

CV-ketel vervangen: beter rendement

Wanneer u een oude cv-ketel vervangt door een nieuwe, bespaart u vaak flink op uw energiekosten. Dit komt doordat nieuwe cv-ketels een beter rendement hebben dan oude cv-ketels. U kunt hierbij kiezen tussen een verbeterd rendementsketel (VR-ketel) en een hoogrendementsketel (HR-ketel). De HR-ketel heeft het hoogste rendement en is daarom duurder dan een VR-ketel. Echter, door het hogere rendement verdien je deze meerprijs vaak binnen enkele jaren terug.

123Klusdienst: veiligheid voorop

Naast het besparen van energie, zitten er ook simpelweg veiligheidsredenen aan het vervangen van een cv-ketel. Verouderde ketels kunnen op den duur een veiligheidsrisico vormen. Daarnaast zijn moderne cv-ketels vaak voorzien van verschillende veiligheidssystemen, zoals een automatische afslag bij te hoge druk of een te hoge temperatuur. Om zeker te zijn van veiligheid, is het belangrijk dat uw nieuwe cv-ketel goed geïnstalleerd wordt door een echte vakman. De medewerkers van 123Klusdienst weten als geen ander hoe ze uw cv-ketel veilig kunnen verwijderen en de nieuwe kunnen plaatsen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

CV-ketel vervangen

De dienstverlening van 123Klusdienst

Bij 123Klusdienst begrijpen we dat het vervangen van een cv-ketel een grote investering is. Daarom willen we er zeker van zijn dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Onze ervaren monteurs zorgen voor een professionele installatie van uw nieuwe cv-ketel en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. We werken enkel met gerenommeerde merken om de kwaliteit van onze installaties te waarborgen. Daarnaast bieden we ook uitgebreide garantievoorwaarden, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe cv-ketel. 

Offerte cv-ketel vervangen

De kosten voor het vervangen van een cv-ketel variëren sterk. Het hangt onder andere af van het type cv-ketel dat je kiest en de capaciteit die je nodig hebt. Wilt u uw cv-ketel vervangen, zonder verrassingen? Schakel dan 123Klusdienst in. Wij bieden u altijd een vrijblijvende offerte met een helder overzicht van de kosten. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent! Meer weten? Vraag via onderstaand formulier direct uw offerte aan voor uw cv-ketel vervangen. 123Klusdienst stuurt u binnen 2 werkdagen een offerte en een planning van de klus.

1. Meld uw klus!

Meld de klus aan via het formulier, en omschrijf duidelijk het probleem of de gewenste klus en/of upload foto’s.

2. Ontvang een prijsindicatie en tijdsplanning

Binnen 2 werkdagen ontvangt u een indicatie van de kosten en op welke termijn we voor u aan de slag kunnen.

3. Uw klus naar tevredenheid uitgevoerd

Uw klus wordt volgens afspraak uitgevoerd. Wij gaan voor 100% tevreden klanten!

Meld uw Klus

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 300 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.