Badkamervoordeel

Meesterlijk in Badkamerrenovatie

Experts in het Vak: 123Klusdienst & Badkamervoordeelshop 

Profiteer mee van de mooie samenwerking tussen 123Klusdienst en Badkamervoordeelshop. Profiteer van 10% korting op alle aankopen bij Badkamervoordeelshop.nl o.v.v. kortingscode 123BADKAMERVOORDEEL

 In de wereld van badkamerrenovaties zijn er twee bedrijven die uitblinken in zijn vakmanschap en expertise: 123Klusdienst en Badkamervoordeelshop! Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van badkamerrenovaties hebben we een reputatie opgebouwd als een ware meesters in het vak.

Lekkende afvoer repareren

Samenwerking voor jouw mooiste badkamerrenovatie

Bij 123Klusdienst begrijpen we dat een badkamerrenovatie meer is dan alleen het vervangen van tegels en sanitair. We luisteren naar de wensen en behoeften van klanten en vertalen deze naar unieke en functionele ontwerpen. Met scherp oog voor detail creëren wij badkamers die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch zijn. Via Badkamervoordeelshop leveren alle grote merken, onder andere: Plieger, Tres, Hansgrohe, Grohe, Geberit, Bette, Riho, Villeroy & Boch, Wavedesign en Wisa. Kom gerust langs in één van de showrooms van Badkamervoordeelshop, in Almelo, Almere, Arnhem, Beuningen, Deventer, Doetinchem, Enschede of Venlo. Altijd een vestiging in de buurt!

Onze vakmannen hebben uitgebreide technische kennis. Ze beheersen alle aspecten van een badkamerrenovatie, van sloopwerkzaamheden en leidingwerk tot elektrische installaties en afwerking. De expertise stelt ze in staat om oplossingen te vinden voor complexe renovatie-uitdagingen en hoogwaardige resultaten te leveren.

Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Want een tevreden klant vertelt zich door! We werken nauw samen met onze klanten, we begeleiden ze door het hele renovatieproces en zorgen ervoor dat ze tevreden zijn met het eindresultaat. Ons hoogste doel is om projecten binnen de afgesproken tijd en binnen budget te voltooien, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Lekkage verhelpen

Onze Samenwerking

De samenwerking tussen 123Klusdienst en Badkamervoordeelshop maakt de perfecte combinatie tussen goed en betaalbaar sanitair en professioneel vakmanschap. Onze vakmannen verzorgen de renovatie en plaatsing van de badkamer en via het mooie inkoopkanaal van www.badkamervoordeelshop.nl heb je gegarandeerd een eerlijke inkoopprijs voor een complete toiletruimte of complete badkamer. 

Korting door samenwerking! Profiteer van 10% korting op alle aankopen bij Badkamervoordeelshop.nl o.v.v. kortingscode 123BADKAMERVOORDEEL online of in de showroom. 

Vragen over kortingscode en het gebruik hiervan? Mail naar jouw dichtstbijzijnde vestiging. Kijk hier voor alle locaties: https://badkamervoordeelshop.nl/contact